DINAMICA BISERICII

Este cel mai bun curs de eclesiologie care-l avem în limba română! Cursul se adresează cu predilecție pastorilor, învățătorilor și altor lideri din biserici. Dacă vrei să ai o perspectivă personală despre biserică, o perspectivă biblică ce derivă din studiul materialelor despre biserică din evanghelii și epistole, atunci trebuie neapărat să treci prin cursul de Dinamica bisericii.

Bibliografia este formată din 3 cărți a lui Gene Getz: „Să ne zidim unii pe alții”, „Măsura unui om” și „Învățătură despre biserică”; și dacă sunt lecturate și folosite separat sunt un material grozav;

Imaginează-ți cum poți fi la fel ca și creștin sau slujitor după ce privești biserica prin lentila scripturii, a istoriei și a culturii nu doar a experienței personale?! Fi sigur că după ce ai înțeles diferența dintre formă și funcție, dintre metode și principii, vei face tot ce-ți stă în putere ca să promovezi adevăratele valori în biserica locală.

Cursul oferă principii biblice pentru închinare, edificare și multiplicare, care sunt cele trei funcții de bază a bisericii, care aplicate corect pot duce la o dinamică de dorit a bisericii tale. Fiecare slujitor are mult de învățat și de câștigat prin parcurgerea și folosirea în slujire a cursului.